ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΕΦΑΠΑΞ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Πρόκειται για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Easy Life που δίνει 500 ευρώ τον μήνα στους 60άρηδες και το "Παιδεία" που εξασφαλίζει τις σπουδές των παιδιών.
Ειδικότερα, το ιδιωτικό σύστημα συνταξιοδότησης Easy Life απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν είτε μια συμπληρωματική σύνταξη είτε μια αυτοτελή σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών. Με την καταβολή περίπου 200 ευρώ τον μήνα ένας 35χρονος σήμερα μπορεί να παίρνει στην ηλικία των 60 ετών 500 ευρώ. Μάλιστα οι εισφορές που θα πληρώνει θα είναι κατά περίπου 35% χαμηλότερες σε σχέση με εκείνες που δίνει στο ΙΚΑ.
Οι παροχές
Το Easy Life εξασφαλίζει:
  • Σύνταξη στα 60, υψηλότερη κατά 39% από την κατώτατη εγγυημένη σύνταξη που δίνει το κράτος, με δυνατότητα αναπροσαρμογής απεριορίστως.
  • Χωρίς κόστος, με τη μέθοδο προγραμματισμένης αποταμίευσης και χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τις εισφορές σας σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, όπως συμβαίνει στη δημόσια ασφάλιση.
  • Μικρές ετήσιες εισφορές που δεν αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, μέχρι και 34,7% μικρότερες από αυτές που καταβάλλονται π.χ. στο ΙΚΑ για ίσο ποσό σύνταξης και ίση διάρκεια ασφάλισης. (Για παράδειγμα ένας άνδρας 25 ετών που στα 65 θα πάρει σύνταξη € 960, δίνει ετήσια εισφορά ΙΚΑ € 2.800, ενώ η αντίστοιχη ετήσια εισφορά στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι € 1.827).
  • Δωρεάν, χωρίς συνδρομή για πάντα, τη μοναδική πιστωτική κάρτα ? ασφάλιση Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa, με προνόμια που δεν έχει καμία άλλη κάρτα.
  • Πρόσθετα προνόμια δανεισμού, κατάθεσης εισφορών μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις, πρόσθετης απόδοσης μέχρι και 90% της ετήσιας εισφοράς και φορολογική απαλλαγή.
Αναλυτικά παραδείγματα
Ανδρας ηλικίας 35 ετών, με πρόγραμμα 25 ετών ασφάλισης, με μηνιαία καταβολή € 198,78 σταθερά για όλη τη διάρκεια, στην ηλικία των 60 ετών έχει τις εξής επιλογές:
  • Εναλλακτικοί τρόποι είσπραξης των εγγυημένων ποσών στη λήξη του συμβολαίου
  • Εφάπαξ καταβολή € 81.868,31
  • Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη € 500
Δηλαδή ο ασφαλισμένος θα έχει πληρώσει συνολικά € 57.834 (€ 192,78 x 12 μήνες x 25 χρόνια) και θα εισπράξει τα ποσά του πιο πάνω πίνακα εγγυημένα και πιθανώς και περισσότερα, αν υπάρξουν υπεραποδόσεις κατά τη διάρκεια των 25 ετών που θα καταβάλει ασφάλιστρα.
Γυναίκα ηλικίας 35 ετών, με πρόγραμμα 25 ετών ασφάλισης, με μηνιαία καταβολή € 216,40 σταθερά για όλη τη διάρκεια, στην ηλικία των 60 ετών έχει τις εξής επιλογές:
  • Εναλλακτικοί τρόποι είσπραξης των εγγυημένων ποσών στη λήξη του συμβολαίου
  • Εφάπαξ καταβολή € 91.479,34
  • Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη € 500
Δηλαδή η ασφαλισμένη θα έχει πληρώσει συνολικά € 64.920 (€ 216,40 x 12 μήνες x 25 χρόνια) και θα εισπράξει τα ποσά του πιο πάνω πίνακα εγγυημένα και πιθανώς και περισσότερα, αν υπάρξουν υπεραποδόσεις κατά τη διάρκεια των 25 ετών που θα καταβάλει ασφάλιστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ