ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Με τα ομαδικά συμβόλαια δεν καλύπτονται μόνο οι ανάγκες για υγειονομική περίθαλψη ή/και σύνταξη. Επιτυγχάνονται ταυτόχρονα και άλλοι σημαντικοί στόχοι όπως:
➺Βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και δημιουργία αίσθησης ασφάλειας και σταθερότητας στην εργασία
➺Ενδυνάμωση του δείκτη αφοσίωσης και πιστότητας των εργαζομένων στην επιχείρηση και δημιουργία κατάλληλων συνθηκών αυξημένης παραγωγικότητας
➺Προσέλκυση στελεχών από την αγορά και αντιμετώπιση του σχετικού ανταγωνισμού
➺Στήριξη της οικογένειας του εργαζόμενου σε περίπτωση απώλειας ζωής ή σοβαρού προβλήματος υγείας.
➺Φορολογικό όφελος της επιχείρησης και των εργαζομένων,αν συμμετέχουν στα ασφάλιστρα

Επίσης, μέσω των ομαδικών ασφαλιστηρίων υγείας, επιτυγχάνεται η προστασία των εργαζομένων από το υψηλό κόστος των υπηρεσιών υγείας, αλλά και η πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας,μέσω της έγκαιρης διάγνωσής τους.
Η συμμετοχή ενός εργαζόμενου ή ενός μέλους μιας ομάδας σε ένα ομαδικό ασφαλιστήριο είναι προαιρετική, αλλά σπάνια κάποιος αρνείται τις παροχές ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου, γιατί έχουν πάντα μικρότερο κόστος από τις αντίστοιχες παροχές ενός ατομικού ασφαλιστηρίου. Επίσης, στα ομαδικά συμβόλαια εντάσσονται συνήθως και τα προστατευόμενα μέλη (σύζυγοι/παιδιά) του κυρίως ασφαλιζόμενου, για τις καλύψεις υγείας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η προστασία όλης της οικογένειας, π.χ. ενός εργαζόμενου.

Η «Ευρωπαϊκή Πίστη» δραστηριοποιείται στις ομαδικές ασφαλίσεις ζωής, υγείας και συνταξιοδότησης, με ιδιαίτερη δυναμική ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας προγράμματα που προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα της κάθε επιχείρησης και των ανθρώπων της.
Η εταιρεία διαθέτει τα ακόλουθα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης:
α) Ομαδική ασφάλιση ζωής
β) Ομαδική ασφάλιση θανάτου και μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα
γ) Ομαδική ασφάλιση μόνιμης ανικανότητας
δ) Ομαδική ασφάλιση πρόσκαιρης ολικής ανικανότητας για εργασία
ε) Ομαδική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση καλύψεων εντός και εκτός νοσοκομείου
στ) Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα ορισμένης παροχής
ζ) Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα ορισμένης εισφοράς
Η «Ευρωπαϊκή Πίστη», διαθέτοντας σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 για το σύνολο
των δραστηριοτήτων της, προσφέρει άρτια τεχνική υποστήριξη, με εξειδικευμένο προσωπικό για
την υποδοχή και διαχείριση των αιτημάτων, σύγχρονες μηχανογραφικές εφαρμογές, ταχύτητα στη
διαδικασία αποζημιώσεων και ευελιξία στο σχεδιασμό προγραμμάτων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΣΕ


1-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
-ΕΡΕΥΝΑ,ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ
-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ-ΑΙΤΗΣΗ
-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

2-ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:
1) Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

-ΖΩΗ
-ΥΓΕΙΑ
-ΠΑΙΔΙ
-ΕΙΣΟΔΗΜΑ
2)Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ

-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
-ΚΑΤΟΙΚΙΑ
-ΣΚΑΦΟΣ

3)ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ

-ΣΥΝΤΑΞΗ
-ΕΠΕΝΔΥΣΗ
-ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ


ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
-ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

3-ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ 
ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


-Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση πληρωμής νοσηλείων απο τον ασφαλιστικό φορέα κρατικού ταμείου (ΙΚΑ,ΟΑΕΕ,ΟΓΑ,ΤΣΑΥ,ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΤΣΜΕΔΕ,κ.τ.λ) σε συνάρτιση με την ιδιωτική ασφάλιση  του ασφαλισμένου.
-Προσκομίζουμε τα πρωτότυπα τιμολόγια,αναζητάμε όλα τα δικαιολογητικά από το νοσοκομείο,παίρνουμε ιατρικές βεβαιώσεις,και κάνουμε ενστάσεις όπου υπάρχουν απορριπτικές αποφάσεις...
-Η πληρωμή γίνεται στον λογαριασμό του ασφαλισμένου..

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΦΑΠΑΞ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 500 ΕΥΡΩ

Δύο προγράμματα για σύνταξη και τις σπουδές των παιδιών προτείνει η Ευρωπαϊκή Πίστη στις οικογένειες.

Πρόκειται για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Easy Life που δίνει 500 ευρώ τον μήνα στους 60άρηδες και το "Παιδεία" που εξασφαλίζει τις σπουδές των παιδιών.
Ειδικότερα, το ιδιωτικό σύστημα συνταξιοδότησης Easy Life απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν είτε μια συμπληρωματική σύνταξη είτε μια αυτοτελή σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών. Με την καταβολή περίπου 200 ευρώ τον μήνα ένας 35χρονος σήμερα μπορεί να παίρνει στην ηλικία των 60 ετών 500 ευρώ. Μάλιστα οι εισφορές που θα πληρώνει θα είναι κατά περίπου 35% χαμηλότερες σε σχέση με εκείνες που δίνει στο ΙΚΑ.
Οι παροχές
Το Easy Life εξασφαλίζει:
  • Σύνταξη στα 60, υψηλότερη κατά 39% από την κατώτατη εγγυημένη σύνταξη που δίνει το κράτος, με δυνατότητα αναπροσαρμογής απεριορίστως.
  • Χωρίς κόστος, με τη μέθοδο προγραμματισμένης αποταμίευσης και χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τις εισφορές σας σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, όπως συμβαίνει στη δημόσια ασφάλιση.
  • Μικρές ετήσιες εισφορές που δεν αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, μέχρι και 34,7% μικρότερες από αυτές που καταβάλλονται π.χ. στο ΙΚΑ για ίσο ποσό σύνταξης και ίση διάρκεια ασφάλισης. (Για παράδειγμα ένας άνδρας 25 ετών που στα 65 θα πάρει σύνταξη € 960, δίνει ετήσια εισφορά ΙΚΑ € 2.800, ενώ η αντίστοιχη ετήσια εισφορά στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι € 1.827).
  • Δωρεάν, χωρίς συνδρομή για πάντα, τη μοναδική πιστωτική κάρτα ? ασφάλιση Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa, με προνόμια που δεν έχει καμία άλλη κάρτα.
  • Πρόσθετα προνόμια δανεισμού, κατάθεσης εισφορών μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις, πρόσθετης απόδοσης μέχρι και 90% της ετήσιας εισφοράς και φορολογική απαλλαγή.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

1. Διαδοχική ασφάλιση ή δύο συντάξεις. Στις περιπτώσεις των ασφαλισμένων που έχουν χρόνο σε περισσότερους από δύο φορείς ο υπολογισμός της σύνταξης θα γίνει με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης. Ο νόμος 3863/2010 διόρθωσε τις όποιες αδικίες και στρεβλώσεις υπήρχαν στον υπολογισμό των ποσών της διαδοχικής κι έτσι ελαχιστοποιήθηκαν οι απώλειες που βλέπαμε παλαιότερα.
Κατά συνέπεια πλέον συμφέρει ο υπολογισμός των χρόνων με τη διαδοχική και λιγότερο η προσπάθεια θεμελίωσης σε 2 φορείς για δεύτερη αυτοτελή σύνταξη.
2. Προσωρινή Σύνταξη. Πλέον εφαρμόζεται σε όλους τους φορείς κύριας ασφάλισης το καθεστώς της προσωρινής σύνταξης, η απονομή δηλαδή ενός ποσού της τάξεως του 80% της παροχής μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης. Είναι η ορθή επιλογή για τον ασφαλισμένο να ζητήσει την καταβολή της προσωρινής.
Αυτό γιατί ούτως ή άλλως με την έλλειψη προσωπικού ο χρόνος αναμονής είναι αρκετά μεγάλος για να περνά χωρίς εισόδημα, ενώ δεν επιμηκύνεται με την καταβολή της προσωρινής ούτε περικόπτεται το τελικό ποσό (η διαφορά του οποίου καταβάλλεται αναδρομικά).
3. Απασχόληση συνταξιούχου ή αναμονή μέχρι την έκδοση. Ο ασφαλισμένος που έχει υποβάλει αίτημα συνταξιοδότησης ή ήδη συνταξιοδοτείται μπορεί να παρέχει και νόμιμη εργασία. Εφόσον είναι άνω των 55 δεν αναστέλλεται η καταβολή των αναδρομικών ή της σύνταξης. Ωστόσο υφίσταται μια μείωση για το ποσό που ξεπερνά τα 990 ευρώ εφόσον συνεχίζει με μισθωτή εργασίας ή έχει προσαύξηση των εισφορών εφόσον συνεχίζει ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μάλιστα, για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ δεν είναι απαραίτητη πλέον η προσκόμιση της διακοπής από τη ΔΟΥ με την υποβολή της αίτησης, αλλά μπορεί να συνεχίσει τη δραστηριότητά του ο ασφαλισμένος.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ
www.ethnos.gr

ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Ο υπολογισμός του ποσού της σύνταξης δεν μπορεί να μεταβληθεί εύκολα και να αλλάξει με πρόχειρες αποφάσεις. Συγκεκριμένα όσον αφορά τον ιδιωτικό τομέα, ο υπολογισμός γίνεται για τους μεν μισθωτούς (ΙΚΑ) με χρήση της καλύτερης 5ετίας την τελευταία 10ετία, όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες με χρήση των κατηγοριών για τις οποίες έχει καταβάλει ο ασφαλισμένος τις αντίστοιχες εισφορές.
Εκεί που επηρεάζουν οι μειώσεις των αποδοχών είναι στις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες, όπου η βάση υπολογισμού διαμορφώνεται από τις τελευταίες αποδοχές αλλά και στο Δημόσιο, που όμως μόνο ο βασικός μισθός λαμβάνεται υπόψη, με συνέπεια οι αλλαγές του ενιαίου μισθολογίου ουσιαστικά να αφήνουν τη σύνταξη ανέπαφη.
Ετσι θα πρέπει οι ασφαλισμένοι -ειδικά του ιδιωτικού τομέα που πέφτουν συνεχώς θύματα μείωσης των αποδοχών τους αλλά και αλλαγών στον τρόπο παροχής εργασίας- να γνωρίζουν ότι όσο διατηρούν μέσα στην τελευταία 10ετία την καλή τους μισθολογική 5ετία δεν επηρεάζεται το τελικό ποσό της σύνταξης.
Αντίθετα, οι περικοπές των αποδοχών επηρεάζουν τα εφάπαξ που υπολογίζονται με τον τελευταίο μισθό και τις αποζημιώσεις λόγω αποχώρησης που έχουν ως βάση υπολογισμού κι αυτές τον τελικό μισθό.
www.ethnos.gr

ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Tη δυνατότητα να "θωρακίσουν" τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και να επισπεύσουν τη συνταξιοδότησή τους έχουν οι ασφαλισμένοι που θα κάνουν τις σωστές κινήσεις.

1. Θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος. 
2.Πλασματικοί χρόνοι που αναγνωρίζονται δωρεάν.
3. Πλασματικοί χρόνοι που χρειάζονται εξαγορά. 
4.Αποζημίωση - Εφάπαξ.
5. Υγειονομική περίθαλψη.
6. Συνέχιση της ασφάλισης.
Η αναγνώριση πλασματικών ετών, η αυτασφάλιση σε περίπτωση απώλειας της εργασίας και ο υπολογισμός όλου του εργάσιμου βίου μέσα από τη διαδοχική ασφάλιση συμβάλλουν μεταξύ άλλων στην ευκολότερη έξοδο στη σύνταξη.
Σημειώνεται πως η κατάλληλη πληροφόρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ασφαλισμένους, με δεδομένο πως διανύουμε τη μεταβατική περίοδο εφαρμογής των αλλαγών που έφεραν οι νόμοι 3863 και 3865 του 2010.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ


Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που εκδίδεται σε συνεργασία με τη Millennium Bank.
Το Συνταξιοδοτικό Ομόλογο, ενώ τυπικά είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ουσιαστικά αποτελεί
αγορά περιουσιακού στοιχείου - επένδυση - άμεσα ρευστοποιήσιμου, με εγγυημένο κεφάλαιο
και απόδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης και ως ενέχυρο για λήψη δανείου.
Το Συνταξιοδοτικό Ομόλογο εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου, ή περιοδικών καταβολών, μπορεί
να χρηματοδοτηθεί από την Τράπεζα Millennium με εξαιρετικούς όρους για τους ασφαλισμένους
της ΑΕΓΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ. Παράλληλα ο πελάτης απολαμβάνει φορολογική απαλλαγή
σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα νόμο.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ-EASYHOUSE


Σύστημα παροχής στέγης, που εκδίδεται σε συνεργασία με την EFG Eurobank.
Το σύστημα παροχής στέγης Easy House δίνει τη δυνατότητα σε όλους, όσους επιθυμούν, να
αποκτήσουν δικό τους σπίτι, με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο:
➺Χωρίς εξόφληση κεφαλαίου
➺Με πληρωμή μόνο τόκων και ασφαλίστρων
➺Με δόσεις στο ύψος του ενοικίου
➺Με ανταγωνιστικό επιτόκιο
➺Με ασφαλιστική προστασία, σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας από
ατύχημα
➺Με αποπληρωμή ανά πάσα στιγμή χωρίς επιβάρυνση

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ-LIFECARD VISA


Πιστωτική κάρτα που εκδίδεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.
Η «Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa» έχει όλα τα προνόμια της Lifecard Credit και επιπλέον παρέχει
στους ασφαλισμένους:
1. Επιστροφή σε κάθε συναλλαγή, η οποία περνάει αυτόματα ως έκπτωση στα ασφάλιστρά τους
στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, μειώνοντάς τα έως και 90%.
2. Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας με προνομιακούς
όρους.
3. Όλα τα προνόμια μιας πιστωτικής κάρτας Visa.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ -LIFECARD CREDIT

Πιστωτική κάρτα πληρωμής ασφαλίστρων που εκδίδεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.
Μέσω της κάρτας «Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Credit», παρέχεται στους ασφαλισμένους η δυνα-
τότητα εξόφλησης των ετήσιων ασφαλίστρων τους έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, αλλά
και προνόμια όπως:
1. Μηδέν συνδρομή για πάντα.
2. Δυνατότητα επιστροφής ασφαλίστρων έως και 90%, πραγματοποιώντας τις αγορές τους από
τις συμβεβλημένες με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ επιχειρήσεις.
3. Δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα και μέχρι του ποσού
των 5800 ευρώ ετησίως.
4. Εξόφληση του υπολοίπου της κάρτας σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα μέχρι 1000 ευρώ

Η ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ

Μία από τις πιο διαδεδομένες καλύψεις στον κλάδο της ασφάλισης οχημάτων είναι η κάλυψη της Οδικής Βοήθειας. Η χρησιμότητά της είναι κατανοητή και αποδεκτή από όλους τους κατόχους οχημάτων και είναι η προαιρετική κάλυψη με την περισσότερη ζήτηση από τους καταναλωτές. Ο λόγος είναι προφανής, η κάλυψη διευκολύνει τον κάθε οδηγό σε μια δύσκολη στιγμή,που το όχημα έχει πάθει βλάβη.Υπάρχουν πολλά προγράμματα οδικής βοήθειας, αλλά όλα στηρίζονται στην παροχή βοήθειας στον ασφαλισμένο, όταν το συγκεκριμένο όχημα που έχει ασφαλίσει ακινητοποιηθεί, λόγω ατυχήματος ή βλάβης. Καλύπτονται ο κύριος ή ο νόμιμος κάτοχος του οχήματος, ο εκάστοτε νόμιμος οδηγός, καθώς και οι επιβάτες του οχήματος κατά τη στιγμή του ατυχήματος ή της βλάβης. Στην αγορά υπάρχουν και κάποια συμβόλαια που λειτουργούν αντίστροφα, δηλαδή ασφαλίζεται συγκεκριμένο πρόσωπο ανεξάρτητα από το όχημα που οδηγεί.

ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η αναζήτηση του φθηνότερου ασφαλίστρου δεν είναι
κατ’ ανάγκη και η εξυπνότερη λύση.

Πολλές φορές ένα φθηνό ασφάλιστρο μπορεί να κρύβει μια αναξιόπιστη εταιρεία,που όταν χρειαστεί η παρέμβασή της να φανεί αναποτελεσματική

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού, αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, απολαμβάνουν την
προστασία και τις καλύψεις «ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων» που τους παρέχει η επιχείρηση στην οποία εργάζονται. Μέσα από τα ομαδικά αυτά ασφαλιστήρια ο εργαζόμενος αποκτά αξιοπρεπή πρόσβαση στον τομέα της υγείας, αλλά και συμπληρωματική οικονομική ενίσχυση όταν αποχωρήσει από την εργασία του.Μέσω των ομαδικών ασφαλιστηρίων επιτυγχάνεται μια σειρά ωφελειών τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εργοδότες, με αποτέλεσμα να αποτελούν μία από τις λίγες διαδικασίες που ενώνει και λύνει προβλήματα, κυρίως σε περιόδους σαν τη σημερινή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
-ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
-ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
-ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
-ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ

Διέξοδο σε χιλιάδες εργαζόμενους που βιώνουν την ανασφάλεια των κοινωνικών συστημάτων ασφάλισης δίνουν τα «ομαδικά συμβόλαια» που συνάπτουν οι επιχειρήσεις με τις
ασφαλιστικές εταιρείες, τα οποία προσφέρουν ουσιαστική κάλυψη στους κατόχους τους.

Τα συμβόλαια αυτά λειτουργούν σε όφελος εργοδοτών και εργαζομένων,γιατί δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στην εργασία, συμβάλλουν στη βελτίωση των
εργασιακών σχέσεων ενώ προσφέρουν στήριξη στην οικογένεια του εργαζόμενου σε περίπτωση απώλειας ζωής ή σοβαρού προβλήματος υγείας.
Αλλά και εκτός των εργαζομένων σε επιχειρήσεις και τα μέλη πολλών συλλόγων μπορούν να βελτιώσουν τις καλύψεις που τους παρέχει ο κοινωνικός τους φορέας στον τομέα της υγείας ή να δημιουργήσουν μια συμπληρωματική σύνταξη.

Βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι κάθε ομαδικό συμβόλαιο σχεδιάζεται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της «ομάδας» και ότι το κόστος είναι πάντα χαμηλότερο από τα αντίστοιχα ατομικά συμβόλαια. Στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες τα «ομαδικά συμβόλαια» αποτελούν μια σίγουρη λύση με ουσιαστικές παροχές
www.asfalizomai.com

ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ IMED

Μια προταση για ΙΣΟΒΙΑ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ασφαλιση υγειας μεσω της
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ και της IMED 
ΠΑΡΟΧΕΣ 
-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ
-ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ
-ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ <ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΜΑ>

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 64 - AΘΗΝΑ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-3800421
ΚΙΝΗΤΟ: 6940780222
FAX: 210-3800431
Ε-MAIL: mairyvasileiou@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ