ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ARMA PLATINUM

Η iMed Services A.E έχει δημιουργήσει το πονομιακό Πρόγραμμα " ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΜΑ PLATINUM ", το οποίο περιλαμβάνει τις Υπηρεσίες και τις Παροχές όλων των Προγραμμάτων Υγείας της εταιρίας.
Πιο αναλυτικά :

Ι. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
• ΔΩΡΕΑΝ εργασίες
1) Καθαρισμός δοντιών δύο (2) φορές τον χρόνο
2) Φθορίωση
3) Απομάκρυνση πλακών / αποτρίγωση / στίλβωση
4) Ενδοστοματική ακτινογραφία - οπισθοφατνιακή
5) Ενδοστοματικές λήψεις με INTRA ORAL CAMERA
6) Ακτινογραφία μηλικής σύγκλισης
7) Σχεδιασμός οδοντιατρικής θεραπείας
• ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε όλες τις άλλες οδοντιατρικές πράξεις επί των τιμών του Τιμοκαταλόγου των Οδοντιατρικών Κέντρων και Οδοντιατρείων του Δικτύου.
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται στο συμβεβλημένο με την iMed Services ΑΕ δίκτυο οδοντιάτρων και οδοντιατρικών κέντρων, με πανελλήνια κάλυψη. Call Centre εξυπηρέτησης πελατών: 801 802 2000
ΙΙ. ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
ΕΚΠΤΩΣΗ 20-75% επί των τιμών του Τιμοκαταλόγου των Οφθαλμολογικών Κέντρων και Οφθαλμιατρείων του συμβεβλημένου Δικτύου της iMed Services AE, ανάλογα με την παρερχομένη υπηρεσία.

• Οι επεμβάσεις διόρθωσης διαθλαστικών ανωμαλιών (LASER), γίνονται στα κέντρα των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης.
• Οι οφθαλμολογικές επεμβάσεις γίνονται σε Κλινικές και Κέντρα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Λάρισα.
• Οφθαλμολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται σε Οφθαλμολογικά Ιατρεία στις πρωτεύουσες όλων των Νομών της χώρας.
ΕΚΠΤΩΣΗ έως 25% για απεριόριστες αγορές οπτικών (γυαλιά ηλίου, οράσεως, φακοί επαφής κλπ) από συμβεβλημένες αλυσίδες οπτικών.
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται από το συμβεβλημένο δίκτυο οφθαλμιάτρων και οφθαλμιατρικών κέντρων. Call Centre εξυπηρέτησης πελατών: 801 802 2000
ΙII. ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Απεριόριστος αριθμός φυσιοθεραπειών με κόστος 15€ ανά συνεδρία.
ΕΚΠΤΩΣΗ 50 % για όλες τις «ειδικές φυσιοθεραπευτικές πράξεις», ή για κατ’ οίκον φυσιοθεραπείες, κατόπιν συνεννοήσεως με το τηλεφωνικό κέντρο και τον υπεύθυνο φυσιοθεραπευτή.
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται από το συμβεβλημένο δίκτυο φυσιοθεραπευτών με πανελλήνια κάλυψη. Call Centre εξυπηρέτησης πελατών: 801 802 2000

IV. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΓΕΙΑΣ
Περιλαμβάνονται παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ(*) και με συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών:
(*) Στον Όμιλο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ανήκουν τα παρακάτω Νοσηλευτικά ιδρύματα :
- ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ (Μαρούσι)
- ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (πρώην ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ)
- ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
- ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
- ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, παρέχονται μέσω των νοσηλευτηρίων του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Αθήνα –Θεσσαλονίκη) και μέσω συμβεβλημένων ιατρών όλων των ειδικοτήτων.


ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ “ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΜΑ” Platinum
Γραμμή Υγείας : 24ωρη πρόσβαση μέσω τηλεφωνικού κέντρου σε ιατρικές συμβουλές , 365 ημέρες το χρόνο (τηλ. 210-6830856)
Έκπτωση 40% στις διαγνωστικές εξετάσεις των εξωτερικών ιατρείων σε όλες τις συμβεβλημένες Κλινικές.
Δωρεάν χρήση υπηρεσίας ασθενοφόρου εντός Αθηνών και Θεσσαλονίκης σε περίπτωση εισαγωγής στις ως άνω Κλινικές του Ομίλου.
Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των ως άνω κλινικών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό) στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ. Ειδικά για παιδίατρο, παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και για παιδίατρο στο Παιδιατρικό Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στην τιμή των 10 ευρώ.
Ιατρικές επισκέψεις στα Ιατρεία των συμβεβλημένων ιατρών του δικτύου στην τιμή των 25 ευρώ.
Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία των ως άνω Κλινικών (Δευτέρα - Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού).
ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο check-up στο Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Ψυχικού το οποίο θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες εξετάσεις:

Ετήσιο Παιδιατρικό Check-up, στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδιατρικό Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης στην προνομιακή τιμή των 52 ευρώ.
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Α) ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Σε περίπτωση που οι καλυπτόμενοι πελάτες δεν είναι ασφαλισμένοι σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, είτε είναι ασφαλισμένοι σε μη συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες με το Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού, είτε με το Ιατρικό Π. Φαλήρου, θα παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις και παροχές :
Δίνεται έκπτωση 10% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο των εσωτερικών ασθενών, εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών σε περίπτωση που δεν καλύπτονται κατά 100% από την μη συμβεβλημένη ασφαλιστική εταιρία με τo Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου. Η ανωτέρω έκπτωση (10%) θα ισχύει και στα πακέτα χειρουργικών επεμβάσεων που προσφέρουν οι ως άνω Κλινικές σε ασθενείς χωρίς ασφαλιστική εταιρία.
• Το ποσό που θα αντιστοιχεί στην συμμετοχή του συμβεβλημένου με τo Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, ασφαλιστικού ταμείου θα αφαιρείται από το τιμολόγιο των μη συμβεβλημένων με τις ως άνω Κλινικές ασφαλιστικών εταιριών.
• Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα οι μη συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες με τo Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου δεν καλύψουν το ΦΠΑ (13%), το ποσοστό αυτό (13%) θα παρέχεται στους ασφαλισμένους που θα νοσηλεύονται στις ως άνω Κλινικές ως επιπλέον έκπτωση (13%) εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών.
Β) ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Ανά νοσοκομείο, παρέχονται τα εξής :
Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Π. Φαλήρου
Ισχύει έκπτωση 20% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο των εσωτερικών ασθενών, εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών σε περίπτωση που δεν καλύπτονται κατά 100% από την μη συμβεβλημένη με τις ως άνω Κλινικές ασφαλιστική εταιρία. Η ανωτέρω έκπτωση (20%) θα εφαρμόζεται και στους ιδιώτες χωρίς χρήση Ασφαλιστικού Ταμείου στις ως άνω Κλινικές.
• Το ποσό που θα αντιστοιχεί στην συμμετοχή του συμβεβλημένου με τo Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου ασφαλιστικού ταμείου, θα αφαιρείται από το τιμολόγιο των μη συμβεβλημένων με τις ως άνω Κλινικές ασφαλιστικών εταιριών.
• Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα οι μη συμβεβλημένες με τo Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού και
Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου δεν καλύψουν το ΦΠΑ (13%), το ποσοστό αυτό (13%), θα παρέχεται στους
ασφαλισμένους που θα νοσηλεύονται στις ως άνω Κλινικές ως επιπλέον έκπτωση (13%) εξαιρουμένων
φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών.
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών
Ισχύει έκπτωση 10% (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που η μη
συμβεβλημένη ασφαλιστική εταιρία δεν καλύψει 100% τα έξοδα νοσηλείας. Η παραπάνω έκπτωση 10% θα
εφαρμόζεται και στους ιδιώτες χωρίς χρήση ασφαλιστικού ταμείου στις ως άνω κλινικές.
• Παρέχεται πίστωση μέχρι 45 ημέρες των λογαριασμών των πελατών της εταιρίας, προκειμένου να μην εκταμιεύουν δικά τους χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλειών.
Ιατρικό Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης
Ισχύει έκπτωση 15% (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν καλύψει 100% τα έξοδα νοσηλείας. Η παραπάνω έκπτωση θα εφαρμόζεται και στους ιδιώτες χωρίς χρήση ασφαλιστικού ταμείου στην ως άνω κλινική.
• Παρέχεται πίστωση μέχρι 45 ημέρες των λογαριασμών των πελατών της εταιρίας, προκειμένου να μην εκταμιεύουν δικά τους χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλειών.
• Ενεργοποιείται, παράλληλα με την ασφαλιστική εταιρία, Ο Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης του μέλους εφόσον υπάρχει απευθείας σύμβαση με αυτό και εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος ο ασφαλισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ