ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ

Η ιδιωτική ασφάλιση αξιόπιστη λύση στο συνταξιοδοτικό πρόβλημα


Η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση για τον καταναλωτή που θέλει να εξασφαλίσει μια σίγουρη και εγγυημένη σύνταξη σε συγκεκριμένο χρόνο και με εναλλακτικές επιλογές ως προς το ύψος της και τον τρόπο είσπραξής της. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα στο πρώτο πάνελ της ημερίδας Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Λάρισα με τίτλο «Νέα Συνταξιοδοτικά προγράμματα και προγράμματα υγείας», όπου κατέθεσαν τις απόψεις τους οι κ.κ. Σπύρος Λευθεριώτης, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, Τάσος Παπαδόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδος, INTERAMERICAN, Μωϋσής Μανουάχ, Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας και Κώστας Καραγιάννης, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ότι η αγορά προσφέρει και συνταξιοδοτικά προγράμματα με συμμετοχή του ασφαλισμένου στο είδος και στην εξέλιξη των επενδύσεων, για όσους επιθυμούν επενδυτικά ρίσκα. Ιδιαίτερα δε στις παρούσες συνθήκες, που οι κοινωνικές συντάξεις περικόπτονται ή αμφισβητούνται, η σύναψη ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος με εγγυημένες παροχές, αποτελεί τη μόνη λύση αναπλήρωσης του μελλοντικού εισοδήματος που χάνεται. Στο θέμα της υγείας στη συζήτηση αναφέρθηκε ότι υπάρχει πλήθος προγραμμάτων που προσφέρονται στον καταναλωτή και καλύπτουν κάθε ανάγκη, από την απλή επίσκεψη σε έναν γιατρό, μέχρι την πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν τα νέα προγράμματα υγείας της αγοράς, οι διαφορές τους με τα ήδη υφιστάμενα και οι δυνατότητες που έχει ο καταναλωτής να επιλέξει το πρόγραμμα που αφενός καλύπτει τις προσωπικές και οικογενειακές του ανάγκες και αφετέρου αντιστοιχεί στις οικονομικές του δυνατότητες. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η ασφαλιστική αγορά καταβάλλει δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, για την κάλυψη των ασφαλισμένων της, ποσά που θα αδυνατούσαν να καταβάλουν οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι, σε βάρος βέβαια της προσωπικής τους υγείας.

Σχετικά με το θέμα των αυξήσεων και της αλλαγής των τιμολογίων αναφέρθηκε πως το κόστος διαμορφώνεται από τα ιδιωτικά νοσοκομεία, τις αμοιβές των γιατρών και τα κόστη των φαρμάκων και όχι από τις ασφαλιστικές εταιρείες που καλούνται να καταβάλουν τις αποζημιώσεις. Τέλος, αναφέρθηκε ότι, λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί ασφαλισμένοι προχωρούν σε ακύρωση των ασφαλιστηρίων τους, αλλά τονίστηκε ότι αυτό είναι μεγάλο λάθος, ότι υπάρχουν τρόποι για τη μείωση των ασφαλίστρων χωρίς τη διακοπή των συμβολαίων και ότι ο κάθε ασφαλισμένος θα πρέπει να απευθυνθεί στον προσωπικό του ασφαλιστικό σύμβουλο και να του ζητήσει εναλλακτικές λύσεις, ώστε και ασφαλισμένος να παραμείνει και να περιορίσει τα ασφάλιστρα που πληρώνει.
http://www.insuranceworld.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ