ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Συμπληρωματικό εισόδημα για τους γονείς και τις σπουδές

Δύο προγράμματα για σύνταξη και τις σπουδές των παιδιών προτείνει η Ευρωπαϊκή Πίστη στις οικογένειες.
Πρόκειται για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Easy Life που δίνει 500 ευρώ τον μήνα στους 60άρηδες και το «Παιδεία» που εξασφαλίζει τις σπουδές των παιδιών.
Με την καταβολή περίπου 200 ευρώ τον μήνα ένας 35χρονος σήμερα μπορεί να παίρνει στην ηλικία των 60 ετών 500 ευρώ
Με την καταβολή περίπου 200 ευρώ τον μήνα ένας 35χρονος σήμερα μπορεί να παίρνει στην ηλικία των 60 ετών 500 ευρώ
Ειδικότερα, το ιδιωτικό σύστημα συνταξιοδότησης Easy Life απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν είτε μια συμπληρωματική σύνταξη είτε μια αυτοτελή σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών. Με την καταβολή περίπου 200 ευρώ τον μήνα ένας 35χρονος σήμερα μπορεί να παίρνει στην ηλικία των 60 ετών 500 ευρώ. Μάλισταν οι εισφορές που θα πληρώνει θα είναι κατά περίπου 35% χαμηλότερες σε σχέση με εκείνες που δίνει στο ΙΚΑ.
Οι παροχές
Το Easy Life εξασφαλίζει:
  • Σύνταξη στα 60, υψηλότερη κατά 39% από την κατώτατη εγγυημένη σύνταξη που δίνει το κράτος, με δυνατότητα αναπροσαρμογής απεριορίστως.
  • Χωρίς κόστος, με τη μέθοδο προγραμματισμένης αποταμίευσης και χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τις εισφορές σας σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, όπως συμβαίνει στη Δημόσια ασφάλιση.
  • Μικρές ετήσιες εισφορές που δεν αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, μέχρι και 34,7% μικρότερες από αυτές που καταβάλλονται π.χ. στο ΙΚΑ για ίσο ποσό σύνταξης και ίση διάρκεια ασφάλισης. (Για παράδειγμα ένας άνδρας 25 ετών που στα 65 θα πάρει σύνταξη € 960, δίνει ετήσια εισφορά ΙΚΑ € 2.800, ενώ η αντίστοιχη ετήσια εισφορά στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι € 1.827).
  • Δωρεάν, χωρίς συνδρομή για πάντα, τη μοναδική πιστωτική κάρτα - ασφάλιση Ευρωπαϊκή Πίστη Lifecard Visa, με προνόμια που δεν έχει καμία άλλη κάρτα.
  • Πρόσθετα προνόμια δανεισμού, κατάθεσης εισφορών μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις, πρόσθετης απόδοσης μέχρι και 90% της ετήσιας εισφοράς και φορολογική απαλλαγή.
Αποταμίευση
Οικονομική στήριξη στα παιδιά
Με το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας «Παιδεία», η σταθερή αποταμίευση των χρημάτων του ασφαλισμένου μετατρέπεται σε οικονομική υποστήριξη των σπουδών των παιδιών του με τη μορφή μηνιαίου εισοδήματος.
Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι παρέχει τη δυνατότητα μηνιαίου εισοδήματος του παιδιού από την ηλικία των 18 έως 23 ετών και εφάπαξ ποσού στην ηλικία των 23 ετών, για την ενίσχυση των επαγγελματικών προσπαθειών των παιδιών.
Σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας του γονέα, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναλαμβάνει να καταβάλλει τα ασφάλιστρα, ώστε το πρόγραμμα να συνεχιστεί απρόσκοπτα.
Παράδειγμα
Παιδί ηλικίας 3 ετών ασφαλίζεται από τον πατέρα του 30 ετών με πρόγραμμα ασφάλισης διάρκειας 15 ετών και αρχική μηνιαία καταβολή 18,39 ευρώ (αναπροσαρμοζόμενη με 5% ετησίως), έχει τις εξής επιλογές:
  • Στην ηλικία των 18 ετών και έως την ηλικία των 23 ετών θα λαμβάνει για 9 μήνες τον χρόνο 100 ευρώ μηνιαίως και στην ηλικία των 23 ετών θα λάβει εφάπαξ ποσό 1.000 ευρώ.
  • Ή στην ηλικία των 18 ετών λαμβάνει εφάπαξ ποσό 5.003,02 ευρώ.
Το πρόγραμμα προσφέρεται και ως πολλαπλάσιο του παραδείγματος (π.χ. αν κάποιος επιθυμεί να λαμβάνει €200, €300, €500 και ούτω καθεξής).
Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα δύο προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος στη διεύθυνση http://easylife.europisti.gr/.
Εναλλακτικά, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 210 8119670, στο info@europisti.gr, ή στους 3100 συνεργάτες της εταιρίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ο
Ανδρας ηλικίας 35 ετών, με πρόγραμμα 25 ετών ασφάλισης, με μηνιαία καταβολή € 198,78 σταθερά για όλη τη διάρκεια, στην ηλικία των 60 ετών έχει τις εξής επιλογές:
Εναλλακτικοί τρόποι είσπραξης Εγγυημένα των εγγυημένων ποσών ποσά στη λήξη του συμβολαίου
Εφάπαξ καταβολή € 81.868,31
Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη € 500
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ο
Γυναίκα ηλικίας 35 ετών, με πρόγραμμα 25 ετών ασφάλισης, με μηνιαία καταβολή € 216,40 σταθερά για όλη τη διάρκεια, στην ηλικία των 60 ετών έχει τις εξής επιλογές:
Εναλλακτικοί τρόποι είσπραξης Εγγυημένα των εγγυημένων ποσών ποσά στη λήξη του συμβολαίου
Εφάπαξ καταβολή € 91.479,34
Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη € 500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ