ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης έχουν ξεκάθαρους όρους και διακρίνονται για την απλότητα των παροχών τους.
Εσείς έχετε τον έλεγχο, εσείς ορίζετε το ποσό, εσείς προγραμματίζετε το μέλλον σας με σιγουριά και ασφάλεια.
Κι αυτό γιατί στην Ευρωπαϊκή Πίστη αναγνωρίζουμε το δικαίωμά σας για μια καλύτερη, άνετη ζωή στη μεγάλη περίοδο της τρίτης ηλικίας.
Είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε νεαρή ηλικία, αποταμιεύοντας μικρά ποσά και διασφαλίζοντας υψηλό βιοτικό επίπεδο στην περίοδο της συνταξιοδότησης.
Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να ξεκινήσετε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε μεγαλύτερη ηλικία αποταμιεύοντας μεγαλύτερα ποσά, για να διασφαλίσετε το ίδιο βιοτικό επίπεδο.
Με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης, σας παρέχεται η σύνταξη στο ποσό που επιθυμείτε, είτε με δική σας εφάπαξ κατάθεση είτε με προγραμματισμένη μηνιαία αποταμίευση, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια ευχάριστη ζωή, χωρίς περιορισμούς και στερήσεις.
Τα αποταμιευτικά προγράμματα καλύπτουν πολυεπίπεδες ανάγκες που εκτείνονται από την κάλυψη καταναλωτικών αγαθών έως και την επαγγελματική αποκατάσταση.
Βασικά ερωτήματα για την επένδυση των αποταμιεύσεων είναι συνήθως δύο :
  • Πόσο ασφαλή είναι τα χρήματα που επενδύονται και
  • Ποια είναι η απόδοση της επένδυσης
Τα αποταμιευτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης σας παρέχουν, ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ σας, πλήρεις εγγυήσεις και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Καλύπτουν σε κάθε περίπτωση τις ανάγκες σας και διακρίνονται για την ευελιξία τους, αφού μπορούν να προσαρμοστούν στο επενδυτικό σας προφίλ.
Με τα προγράμματα αποταμίευσης της Ευρωπαϊκής Πίστης έχετε πολλαπλά οφέλη, καθώς βρίσκετε απάντηση στις ανάγκες σας, και μπορείτε να εξασφαλίσετε εγγυημένες αποδόσεις στη λήξη του ασφαλιστηρίου σας.
Κάθε οικογένεια είναι μοναδική, με διαφορετικούς ρυθμούς, τρόπους ζωής, εισοδήματα.
Υπάρχει όμως μια ανάγκη που είναι κοινή σε όλες τις οικογένειες. Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της και η απαλλαγή της από οικονομικές υποχρεώσεις που δεν μπορεί να πληρώσει.
Τα μέλη της οικογένειάς σας, εξαρτώνται από εσάς. Καθημερινά δημιουργείτε, εργαζόμενοι σκληρά, εισόδημα και περιουσία για σας και την οικογένειά σας. Αν όμως συμβεί το «κακό συναπάντημα» όπως λέει ο λαός,  όλα κινδυνεύουν να χαθούν.
Οι οικογενειακές ασφάλειες ζωής που έχει δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ποιότητα ζωής τους, όπως τους την εξασφαλίζατε εν ζωή, με την καταβολή μηνιαίου εισοδήματος ώστε να αντικαταστήσουν το εισόδημά σας, την πληρωμή φόρου κληρονομιάς ή των ανειλημμένων υποχρεώσεών σας, εφόσον υπάρχουν και άλλες παροχές, που δεν θα βρείτε σε καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία.
Όταν πρόκειται για οικογενειακές ασφάλειες ζωής, μπορείτε να βασιστείτε σε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ