ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟ'Υ΄ΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Την ένταξη των Ταμείων Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) επιχειρεί το υπουργείο Υγείας.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος είχε χθες συνάντηση για το θέμα με το προεδρείο τη Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ). Ο υπουργός έκανε λόγο για ανάγκη εξοικονόμησης πόρων για την περίθαλψη, σημειώνοντας ότι Ταμεία που σήμερα είναι εκτός ΕΟΠΥΥ, όπως το ΤΥΠΕΤ, εμφανίζουν αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης, όταν ο ΕΟΠΥΥ έχει σημαντική μείωση.
Οι τραπεζοϋπάλληλοι καλύπτονται σήμερα για περίθαλψη από μία σειρά φορέων, όπως το ΤΑΥΤΕΚΩ, το ΤΥΠΕΤ (Εθνική Τράπεζα) και τα Ταμεία της Τράπεζας της Ελλάδος και της Αγροτικής. Οι άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι ξεπερνούν τους 200.000.
Στον ΕΟΠΥΥ συμμετέχουν περίπου 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι των μεγαλύτερων Ταμείων της χώρας (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ και ΟΓΑ). Από τον επόμενο μήνα θα ενταχθεί στον Οργανισμό και ο Οίκος Ναύτου.

Επιφυλάξεις για τη βιωσιμότητα του ΕΟΠΥΥ εξέφρασε χθες το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, σημειώνοντας ότι το έλλειμμα των Ταμείων που τον απαρτίζουν ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό -σημείωσε- θα οδηγήσει τον Οργανισμό σε ολοσχερή κατάρρευση, η οποία θα συμπαρασύρει και τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, που θα υποστούν οικονομικό «στραγγαλισμό» εξαιτίας των νοσηλίων που μένουν ανεξόφλητα.
Το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ εκτιμά ότι ο ΕΟΠΥΥ θα βρεθεί σε καθολική αδυναμία αποπληρωμής των άμεσων υποχρεώσεών του έως τον Οκτώβριο. Ανέφερε, δε, ότι η έλλειψη γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, δεδομένου ότι απαιτούνται 22.000 γιατροί και εργάζονται μόνο 12.000.
 www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ